Родина народної артистки Софії Ротару після повномашстабного вторгнення росії на територію України намагається залишатися в тіні.

Найгучнішим був скандал, коли син та онук знаменитості намагалися незаконно перетнути кордон України. Сама ж Ротару зрідка в сторіз сумує разом з українцями, коли трапляються обстріли цивільних об'єктів армією рф, як нещодавно у Вінниці.

Софія Ротару, фото: Instagram

Її онука Соня Євдокименко, яка вже 4 роки живе у США у соціальних мережах, більш активна. Зараз дівчина влаштувала вікторину у форматі "Задай мені запитання" і на те, що сподобалось, онука Ротару відповідала.

Сторіз Софії Євдокименко

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Дивним було те, що дівчина відповідала на якісь доволі примітивні питання. Хоча явно, у світлі того, що в її рідній країні йде війна, люди цікавилися і цим. Але Соня Євдокименко віддала перевагу відповісти про свої покупки, наприклад.

Останнє, що купила Соня, був тест у біотехнологічній компанії, яка надає приватним замовникам інформацію про їхню схильність до захворювань на підставі аналізу наданого біоматеріалу на однонуклеотидний поліморфізм за кількома тисячами SNP.

Сторіз Соні Євдокименко

Далі Євдокименко запитали, в якому місті вона живе, на що красуня відповіла, що в серпні буде 4 роки, як вона переїхала до Нью-Йорка, вступивши до університету, а зараз вона знаходиться в Лос-Анджелесі, оскільки проходить практику в компанії .

Зазначимо, що на всі питання дівчина відповідає російською або англійською мовою. Українська з вуст онуки Ротару не звучить.

Сторіз Соні Євдокименко

Потім у Софії цікавилися її ранковими ритуалами і тим, як поводитись після розставання з хлопцем, на що Євдокименко із задоволенням відповідала.

Сторіз Соні Євдокименко

Також, 16 липня онука легендарної Ротару поділилася кадрами із фотосесії на тлі американських пальм. Дівчина позує в зеленому луці. В'язаний светр незвично контранстує із сонячним Лос-Анджелесом.

Нагадаємо, що серце Софії Ротару не витримало після обстрілу Вінниці: навіть перейшла українською мовою.

Раніше ми повідомляли, що онука Софії Ротару показала возз'єднання із сім'єю під час війни, тато-втікач Євдокименко на місці.