Регіна Тодоренко – українська співачка та телеведуча, яка народилася в Одесі, але вже давно й думати забула про свою батьківщину.

З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну, вона жодним словом не засудила дії росіян, незважаючи на те, що її батьки залишаються в Україні під обстрілами.

Більше того, в розпал війни дівчина випустила пісню, в якій попрощалася з батьками, сказавши, що обирає свого чоловіка - музиканта Влада Топалова.

До цього Тодоренко в одному з інтерв'ю ділилася тим, що тема політики у їхній родині – табу. Очевидно, Топалов підтримує дії свого президента путіна.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Зовсім нещодавно Тодоренко вдруге стала мамою – дівчина народила богатиря-братика для свого старшого сина. Ім'я вона обрала теж дуже незвичайне і певною мірою знущальне з огляду на ситуацію в Україні. Хлопчика назвали Мир. Шанувальники допускають, що повне ім'я може бути Мирон або Мирослав.

"Наш молодший синку, наш Мир, мама з татом люблять тебе всім серцем, а старший брат готовий тебе з'їсти... Рости гідною людиною, неси людям МИР" , - написала Регіна в соцмережах, прикріпивши фото з новонародженим.

Пост Регіни Тодоренко після народження сина

Влад Топалов "відзначив" народження спадкоємця скромніше.

"+ один Топалов. Дякую, Регіно Тодоренко, ти - наша героїня",-написав він, забезпечивши підпис фото з коляскою.

Пост Влада Топалова після народження другого сина

Зазначимо, що Тодоренко мало не транслювала свої пологи до Телеграм. Артистка поділилася кадрами перейм, які наздогнали її на кухні, коли вона вперто запихала в рот шматок піци і важко дихала.

Регіна Тодоренко під час перейм, скріншот з відео

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко після небезпечної вагітності народила, відзначилися Лазарєв та Соловйов: "Ще один бандерівець та фашист".

Раніше ми повідомляли, що Регіна Тодоренко проігнорувала пророцтво Тараса Шевченка і ось що вийшло.