Українська гумористка, учасниця "Ліги Сміху" з командою "VIP Тернопіль" та актриса Тетяна Песик поділилася постом, у якому порадувала передплатників результатом їх збору коштів на новий дрон для хлопців ЗСУ.

Комік виставила фото дрона, на якому написано "Тернопільський месник", "ЗСУ", "Бабайко".

Таня Песик. Фото: скрін youtube

"Я радію, як слон. Народ, це наш дрон, на який ми разом з вами збирали кошти. Ми всі в команді. Так ось, вони запропонували назвати цю пташку... у мене був час, доки він доїде до них... Я дала йому назву "Бабайко", щоб орки боялися його", - написала Песик під фото.

Акторка з радістю розповідає, як їй було приємно, що хлопці з передової дали їй та її передплатникам можливість відчути себе корисною. Тетяна Песик уже не вперше збирає кошти на дрони та інші корисні речі для захисту України.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Таня Песик. Фото: скрін youtube

"Пташка відлетіла", "Треба, так треба. Приєднуюсь", - пишуть користувачі в коментарях.

До цього вона спілкувалася з військовим, демонструючи йому куплену "пташку" і поділяючись своїми враженнями від відео, де на орків падають "подарунки".

Нагадаємо, Тетяна Песик та Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" зважилися на потужний ривок заради ЗСУ: це наблизить перемогу

Як повідомляв "Знай.uа", білява красуня з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна притулилася до свого нового друга: "Все життя я мріяла..."

Знай.ua писав, Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" згадав витівку своєї 98-річної бабусі перед священиком: "Цілеспрямована панночка"