Відомий український ведучий, зірка Нового каналу та блогер Олександр Педан має велику армію шанувальників, яку частенько радує цікавими постами у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч людей.

Олександр Педан похвалився успіхами своєї старшої 17-річної доньки Лєри. Вона закінчила гімназію з особливою відзнакою - золотою медаллю, і щасливий батько заявив, що дуже пишається цим. Артист також зізнався, що за всі шкільні роки він із дружиною рідко допомагав дівчинці і вона справлялася з усім сама, тому заслуга за медаль її повністю.

"Для нас із дружиною ці 11 років пройшли дуже легко, ненав'язливо й в кайф. Хочеться подякувати вчителям в школі за працю та рівень викладання і, звісно, Лері, тому що вона завжди прагнула вчитися, любила це і по-дорослому вміла", - додав Олександр.

Педан з донькою, фото з Instagram

А ось через війну Лєра була позбавлена ​​нормально випускного з усіма його традиціями і навіть не танцювала вальс на останньому дзвінку. Але навіть незважаючи на сумний факт, Лєра успішно закінчила цей етап свого життя і зараз її чекає нелегкий вибір майбутнього університету.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Хоча із цим батько їй трохи допоміг. Завдяки їхньому спільному проекту УніверCheck вони виділили переваги кожного ВНЗ. Попереду на Леру ще чекає національний мультипредметний тест і вступна кампанія.

"Бажаю його скласти на найвищі бали й визначитися з університетом та вступити саме туди, куди хочеться. А ми з мамою допоможемо всім, чим можемо", - написав Педан.

Раніше ми писали про те, що Олександр Педан з юною красунею показав, як гріти попку в пісочку: "Займатися можна в будь-яку"

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Педан з донькою Лєрою опинився в епіцентрі у Вінниці: "Там усі..."

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Педан тяжко пережив розлучення з дружиною Інною, не кожен витримає: "З'явилася донька, я не усвідомлював..."