Відома співачка та заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Зірка часто розповідає шанувальникам про особисте життя, посвячуючи їх у цікаві подробиці.

Наталка Карпа розповіла шанувальникам про дивовижний системний підхід, який безпосередньо залежить від перемоги України над російськими окупантами та всієї країни-терористки загалом. Дії, які вона описала, мають працювати на автоматі. Тільки тоді вони дадуть бажаний результат.

Скріншот із Instagram, Наталка Карпа

Насамперед, як заявила співачка, треба дякувати бійцям із ЗСУ та фінансово їм допомагати, і не забувати про Всевишнього, який послав нам такі випробування. Підтримка всіх українців, навіть незнайомих, також дуже важлива, адже у згуртованості й криється велика сила.

І звичайно, не забувати, що життя продовжується і потрібно цінувати кожен його момент, радіти дрібницям і дозволити собі бути щасливим.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Бо щасливі нації завжди перемагають! P.s. Можливо звучить банально - але це алгоритм дії, яким має користуватись сьогодні кожен українець 💛💙" - написала Наталка Карпа.

Раніше ми писали про те, що Наталці Карпі довелося звертатися до польського шпиталю через хворобу доньки: "Десяток аналізів, крапельниці..."

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа зворушила милою зустріччю її маленької доньки з татом-військовим: емоції дівчинки безцінні

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа розхвалила лідера "Антитіла" Тараса Тополю з рукою біля грудей: "Пишаюся ним"