Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її обліковим записом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на благодійних концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль нагадала шанувальникам, як пройшов її черговий благодійний концерт на підтримку рідної країни. На опублікованому відеоролику артистка стоїть на великій сцені, виконуючи відому всім пісню "Україна - це ти", а всі глядачі у залі охоче їй підспівують та розчиняються у моменті єдності.

А ще співачка вкотре наголосила, що українці – дуже смілива нація, і заявила, що беззастережно вірить у своїх земляків та перемогу над російськими окупантами.

"НАЦІЯ розумна та з бажанням досягти успіху! В нас є все для самостійності, ми немаємо страху та синдрому рабів. Вірю в ПЕРЕМОГУ України, вірю в наших ЛЮДЕЙ, вірю в УКРАЇНСЬКЕ ДНК!" - додала Тіна Кароль.

Шанувальники в коментарях пораділи тому, що сторінку артистки нарешті розблокували. Вона була в бані декілька днів, зважаючи на все, через правдиві пости з приводу війни в Україні, які не сподобалися росіянам.

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль підкотила до ведучого, навіть не зважаючи на його дівчину: "Неодружений - вільний чоловік"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль повідомила, що її сторінку в Instagram забанили за правду: "Треба сидіти та мовчати?"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль у важливу дату "зустрінеться" зі своєю армією шанувальників: незважаючи на відстань та війну