Руслану Писанку поховають у Києві. Перед тим пройде церемонія прощання у німецькому місті Кайзерлаутерн, де померла актриса.

Причина смерті — пізно діагностований рак. Про це повідомив чоловік актриси Ігор Ісаков.

Руслана Писанка з чоловіком. Фото: скриншот Facebook

Він написав великий пост, у якому повідомив причину смерті Руслани Писанки, а також як буде відбуватися прощання та поховання артистки.

Мушу повідомити, тож: у Русі був рак, нажаль агресивна форма й трохи запущений, але так, як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину. Нажаль імунітет не витримав. Отже, на жаль. Смерть й кремація. Ігор Ісаков.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Також чоловік розповів про те, як відбуватиметься прощання та поховання дружини. Спочатку прощання відбудеться по місцю останнього перебування, а саме: місто Кайзерлаутерн, Німеччина. Час та точне місце буде відомо 25 липня. Потім Руслана поїде до Києва, де відбудеться поховання.

Руслана Писанка з чоловіком. Фото: скриншот Facebook

Після оформлення всіх паперів, я відвезу мою Русю додому. В Київ. Як скоро ,то буде залежати тільки від швидкості оформлення. Тож місце та час похорону в Києві напишу додатково. повідомив чоловік Руслани Писанки.

Нагадаємо, ми писали, що Козловський, Бурмака, Гордєєв, Рудницька ридають через смерть Руслани Писанки.

Як повідомляв "Знай.ua" Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" поділилася спогадами, як просиділа до світанку з Русланою Писанкою.

Також "Знай.ua" інформував, Руслана Писанка перед смертю встигла втілити свою мрію, справді плакала і не могла говорити від емоцій.