Відома українська акторка Ольга Атанасова (дівоче прізвище – Лук'яненко) успішно зіграла у багатьох картинах, але велику популярність їй приніс саме серіал "Кадетство". Зараз дівчина активно розвиває блог у Instagram і розповідає про насичене життя. За нею стежить понад 70 тисяч людей.

Ольга Атанасова розмістила свіжу фотографію, зроблену в Чехії, куди вона тимчасово перебралася через війну в рідній Україні. У кадрі артистка позує у літньому сарафані, в стильних окулярах та з квитком на проїзд у руках. А ще вона поділилася зворушливим одкровенням щодо свого нинішнього життя.

Скріншот із Instagram, Ольга Атанасова

Дівчина зізналася, що нарешті відчула той самий бажаний спокій за себе та близьких. А ще вона втомилася будувати плани, бо не хоче нервувати через їхнє здійснення.

І що я вам скажу, я відчуваю себе тут і зараз. Я жива , мої близькі і рідні здорові. Я відчуваю вдячність за кожен подих і за кожну хвилину яка наближує нашу перемогу 💛💙", - додала Ольга.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Але акторка впевнена, що зможе зібратися з силами та досягти наміченої мети, коли та з'явиться на горизонті.

"Зараз я пливу у човні і так спокійно мені.. ☀️ Впевнена, що припливу куди треба 🤗 і коли побачу бажаний берег то візьму весла у свої руки і пришвидшу рух 💪🏻😀", - написала Атанасова.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська дістала чоловіка зі своєю роботою і він її замовив: "Підіслав свого знайомого"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін показав без фільтрів природну красу Алли Пугачової: "Їдемо в гості до Лайми"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська розповіла про тяжке спілкування із родичами з росії: "Немає правди в словах"