Відома українська співачка Настя Каменських зворушила шанувальників новою роботою, яку присвятила подіям в Україні. Новий хіт зірка презентувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських з перших днів повномасштабної війни не припиняє підтримувати українців і робить це різними способами, зокрема влаштовує благодійні концерти.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Так, цього разу зірка порадувала новою піснею, яку присвятила всім українцям, які побачили жах війни і втратили можливість жити, як раніше. Новий трек Настя Каменських виконала англійською і вийшов він дуже атмосферним і чуттєвим.

"Цей виступ, як і кожен попередній і наступний, я присвячую українцям: Тим, хто втратив будинок, хто змушений був тікати від війни – в інші області чи навіть інші країни. Або тим, кого війна розлучила з близькими, у кого вона забрала роботу, спокій і звичне життя. Тобто кожному з нас. І хоча нас об'єднує загальний біль, нас об'єднує ще й спільна віра, кохання та спільна мета!", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Шанувальники зазначили, що слова у новій пісні потрапляють у серце.

"У саме серденько", "Прониклива пісня. Розумієш значення вдома", "Чудова пісня", "Неймовірно красиво", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати".

Також наш портал інформував, що Євген Хмара, відомий піаніст, який виступав з Іриною Федишин, поділився радісною новиною: "На одного Хмару стало більше".

Крім того, наш портал повідомляв, Юрій Горбунов побачив, як сльози малюка зцілили Україну від Харкова до Криму: "Обов'язково..."