Син відомого актори, на кінострічках якого виросло ціле покоління, Арнольда Шварценеггера Патрік намагається, як і батько, побудувати собі кар'єру у кіно. Проте шлях у нього трохи інший

Арнольд Шварценеггер. Фото: скрін youtube

Як відомо, хлопець зараз активно знімається в телесеріалах, зокрема відомі його роботи в серіалах НВО "Сходи" та "Повний список", який 1 липня вийшов на Амазон. Також молодий актор зробив фотосесію для відомого ірландського видання Numero.

Проте на відміну від батька, Патрік не дуже переймається власним тілом, а точніше м'язами. Якщо Арнольд у юності значну увагу приділяв спорту, то Патрік, не так завзято присвячує своє життя спорту. Проте, надихнувшись талантом батька, теж вирішив спробувати себе в кіноіндустрії.

"Кар'єра мого батька надихнула мене у кількох сферах, не лише як актора. Я вважаю, що під час розвитку для нього і навіть для мене ця система, в яку ми поміщені, полягає в тому, що ти робиш одну роботу, маєш успіх у цій сфері, і ви ніби піднімаєтеся на ранг, коли життя продовжується, а потім виходите на пенсію", - розказав Патрік.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Показати ще

Він вирішив взяти глядачів не м'язами, а трохи епатувати публіку та пограти у "гарного хлопчика". Зокрема, його фото у довгій спідниці, не дуже схожій на кілт, дещо спантеличує. Далі Патрік приміряв рожевий костюм та червоний джемпер з прозорими вставками, а в руках тримав яблука.

Патрік Шварценеггер, скрин журнал Numero

Патрік Шварценеггер, скрин журнал Numero

Патрік Шварценеггер, скрин журнал Numero

Нагадаємо, що у мережі показали двійника Арнольда Шварценеггера.

До слова, зірка "Гаррі Поттера" заявила, що "грубий" Арнольд Шварценеггер не бачить берегів: "Він пукнув мені в обличчя".

Раніше ми писали, що Арнольд Шварценеггер знайшов сили особисто допомогти військовим України: "Повинні зробити все, щоб позбутися..."