Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач показав, як його дочка Ліза влаштувала імпровізований концерт просто на дивані. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач регулярно радує шанувальників не лише новими фото чи відео із життя, а й своїм гумором. Неймовірна харизма дозволяє йому легко насичувати українців добрим настроєм. Виявилося, що його дочка Ліза вся в батька і теж може змусити сміятися з півоберту.

Юрій Ткач із сім'єю. Фото: скрін youtube

Так, Юрій Ткач показав, як Ліза переспіла хіт Kalush Orchestra "Стефанія", з яким вони підкорили "Євробачення-2022". Дівчинці на допомогу прийшов домашній улюбленець - такса Буся, яка, як могла намагалася підспівувати. Примітно, що Буся на відео у рожевій панамі – візитівці фронтмена Kalush Олега Псюка.

"Поки батя у відрядженні збирає кошти для ЗСУ, Лізі з Бусею готуються до Параду Перемоги", - підписав відео Юрій Ткач.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" із "чужою" дружиною показав, як готується до вступу України до Євросоюзу: "Зміни відбуваються через біль".