В Польщі, як і в Україні, танцювальне шоу Taniec z Gwiazdami ("Танці з зірками") є одним з найпопулярніших. Перший ефір 13 сезону запланований на 29 серпня на телеканалі Polsat. В ньому вперше візьмуть участь представники України

Джамала. Фото: скриншот Instagram

Як повідомляє польське видання natemat.pl, оголошено імена зіркових тренерів 13 сезону танцювального шоу. Серед них українець Роман Осадчий.

Про це стало відомо нещодавно, 25 липня. Відомо, що Роман вже понад рік живе в Польщі, наполегливо тренується й продовжує танцювальну кар'єру.

Попри те, що офіційно поки не повідомлялося, хто з ким танцюватиме, шанувальники припустили, що Роман може бути парою з Джамалою, яка теж українка.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто зазначити, що в Польщі танцювальне шоу з'явилося у 2005 році, на рік раніше, ніж в Україні. Всього вийшло 25 сезонів, але у 2011 році «Танці» переїхали з каналу TVN на Polsat, і відлік почався заново.

Проте є відмінності між польською та українськими версіями. Якщо в українській адаптації учасників оцінюють в основному молоді члени журі, то в Польщі - це "олдскул".

А в 13 сезоні Джамалу та Романа будуть оцінювати такі польські знаменитості:

  • Анджей Пясецький, йому 51 рік, він суперпопулярний поп-співак, відомий у Польші як Piasek. Для поляків Piasek це той самий співак, про якого кажуть "я ріс на його піснях". Він уже 12 сезонів знаходиться у кріслі журі.
  • Івона Шиманська-Павлович, 60 років, вона багаторазова чемпіонка Польші з бальних танців. Була суддею усіх сезонів Taniec z Gwiazdami, які виходили на каналі TVN. Вона гостра на язик, а за свою критику отримала прізвисько "Чорна Мамба" (мамба - вид отруйних змій). Це буде 26 сезон її суддівства у проєкті.
  • Міхал Малітовський, йому 40 років, він тринадцятиразовий чемпіон Польщі та чемпіон світу з латиноамериканських танців. У кріслі судді проєкту 2 сезон.
  • Анджей Грабовський, 70 років, артист кабаре, співак, актор та режисер. Він також озвучив Аластора "Дикозора" Муді у "Гаррі Поттері". Зіграв близько 100 ролей. Один з найпопулярніших акторів у Польщі. У кріслі судді проєкту 13 сезон.

Варто зазначити, що склад журі танцювального проєкту не змінився з минулого, 12 сезону.

Нагадаємо, Катерина Кухар з "Танців с зірками" побувала на сцені "Будинку офіцерів" у Вінниці: "Лускунчик".

До слова, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" зізналася, що справа всього її життя під загрозою - тіло "бунтує": "Стає як залізо".

Раніше ми писали, що Олена Шоптенко з "Танці з зірками" розповіла про розпач за кордоном: "Повне нерозуміння, що робити далі".