28 липня українці вперше відзначають День Державності. Незважаючи на війну, на боротьбу за незалежність, яку ми ведемо з росією, поява такого свята дуже важлива для суспільства і українці раді цьому.

А от сімейство народної артистки Софії Ротару, здається, і не згадує про свято, адже її онука - Соня Євдокименко, воліла цього дня показати оголені груди.

Соня Евдокименко, онука Ротару. Фото: SOFIA EVE

Соня вийшла у сторіз у соціальній мережі Instagram, де почала мовити англійською мовою, бо вже кілька років живе в США. Однак зараз дівчина знаходиться у Великобританії, в Лондоні.

Онук Ротару з'явилася в білих широких штанях і чорному топі з довгими рукавами, який тримається лише за рахунок зав'язок на грудях.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Сторіз Соні Євдокименко

До речі, поки Соня намагалася щось розповісти, топ зрадницьки підскакував, намагаючись показати підписникам щось зайве і дівчина постійно відтягувала вниз свій елемент гардеробу.

Сторіз Соні Євдокименко

Сторіз Соні Євдокименко

Також Євдокименко скористалася тим, що знаходиться в Лондоні і пішла дивиться на діаманти у всесвітньо відомий бутік Tiffany. Цією розкішшю дівчина поділилася з фоловерами.

Сторіз Соні Євдокименко

У кадр Соні потрапило і розкішна обручка з підписом на фото "Вишукано". Дівчина, мабуть, вирішила натякнути своєму бойфренду на бажану прикрасу до заручин.

Сторіз Соні Євдокименко

Нагадаємо, що онука Софії Ротару терміново лягла на обстеження, Євдокименко застрягла у Лос-Анджелесі.

Раніше ми повідомляли, що росіяни осквернили легендарну "Одну калину" Софії Ротару своєю мовою - Скрябіна та Океану Ельзи їм мало.