Відома російська балерина та акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, любить радувати велику армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Анастасія Волочкова показала фанатам свого нового банщика, з яким сама нещодавно познайомилася. Як відомо, балерина дуже любить паритися та має власну купіль, куди неодноразово запрошувала дорогих гостей. А другом Волочкової виявився молодий хлопець із великою бородою та добрими очима.

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

"Він провів для мене справжній сеанс паріння за його технологією 👍 Я великий поціновувач мистецтва російського паріння і можу сказати, що з усіх банщиків, які мене парили - це справжній Гуру! 👍🙏", - розхвалила Волочкова хлопця.

На опублікованих кадрах можна побачити навіть оголену артистку, хоч вона й лягла на живіт, щоб приховати принади, але п'яту точку все одно засвітила. Хлопець, до речі, теж намагався приховати її груди. А ще вони домовилися зустрітися, тільки ось уже в неї вдома.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Користувачі соцмережі у коментарях кинули парочку натяків, що між банщиком та Волочковою виникли не лише дружні стосунки. Багато хто впевнений, артистка знайшла чергового чоловіка.

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Раніше ми писали про те, що Настя Волочкова самовдоволено заявила, що "нещасні" хейтери заздрять їй через молодих залицяльників: "Аби заразу не розносила"

Як повідомляв Знай.ua, Волочкова розсунула ноги ширше, демонструючи в'янучу "квітку": "Навела суєти"

Також портал Знай.ua писав, що Волочкова скинула одяг і влаштувала сумнівний "трійничок" з Джигурдою та Івлєєвою: "Вічно в трусах і все життя через д*пу"