Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube та частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч людей.

Дьомін запустив власну рубрику "Слава про", в якій оглядає найгучніші та найскандальніші новини, пов'язані з війною та українцями. У новому випуску він згадав артиста Філіпа Кірокова, який віддано служить путіну і є шанувальником "руского міра".

"Поговоримо про фарбованого пуделя", - кумедно сказав Дьомін.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

Путініст зовсім недавно побував в окупованому Криму і заспівав для поранених солдатів з армії рф в шпиталі.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Практично одразу після двох концертів Кіркоров розмістив спільну, архівну фотографію з Ані Лорак, яку зараз вважають зрадницею та ворогом українського народу. Співачка вирішила промовчати про війну у рідній країні, тим самим підтримуючи її.

"Зі справжньою україночкою, яка дуже "переживає" за свою Батьківщину і жодного разу не згадала, крім одного посту. Розмістив цей кучерявий фотку, де вони в Криму", - розповів Дьомін.

Кіркоров та Лорак у Криму, фото з Instagram

А ще ведучий поділився цікавою інформацією – Кіркоров відмовився носити речі бренду Dolce & Gabbana, бо його засновники засудили росію та війну, яку розв'язав путін.

"Мені цікаво, що він тепер носитиме... Сизранський трикотаж!", - заявив Слава.

Раніше ми писали про те, що розпатлану Ані Лорак "зловили" в Криму в обіймах Філіпа Кіркорова: "Помолитися, попросити у Господа прощення"

Як повідомляв Знай.ua, кремлівський артист Кіркоров зібрався до Криму, розважати недобитих окупантів: "Чекатиму наших героїв"

Також портал Знай.ua писав, що українка "застукала" в Туреччині Баскова, який танцює з жінками в той час, поки росія бомбить Україну: "Я не веселюся, а відпочиваю"