Усі українці знають про те, що відома тенісистка Еліна Світоліна є гарною подругою телеведучої Лесі Нікітюк.

І поки красуня спортсменка насолоджується своєю вагітністю, її подруга допомагає українським переселенцям.

Леся Нікітюк та Еліна Світоліна, фото з Instagram

За кілька місяців існування хмельницького притулку, яким займалася ведуча реаліті "Пара на мільйон" (Новий канал) Леся Нікітюк, у ньому зупинилися майже три тисячі людей. Вони пережили різні жахи війни — голод, окупацію, безперервні обстріли... Попри це українці не втратили найголовніше — людяність.

"Приїжджала родина з Маріуполя, вони рухалися за кордон. Там діти, пси, коти. Так вони мені тикали гроші. Говорили: "Ми не знали, куди їдемо, але нам так пощастило з вами, ви так тут усім займаєтесь, хочемо вам залишити гроші". І давали мені 50 тисяч гривень, – розповіла Леся Новому каналу. — Кажу їм: "Ви що, з глузду з'їхали? Навіть якби там було 20 гривень, я не взяла б". У цій історії немає нічого жахливого, вона не про обстріли та поранення, але про людяність, про душу."

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Навіть втративши будинок та роботу, українці готові поділитися останнім один з одним. Саме тому ми обов'язково переможемо!

Нагадаємо, що перша ракетка України Еліна Світоліна порадувала шанувальників світлою новиною: "Чекаємо на дівчинку в жовтні".

Раніше ми повідомляли, Іванна Онофрійчук, Еліна Світоліна, Періс Хілтон та Лілі Коллінз: як пройшли весільні церемонії знаменитостей у 2021 році.

Також стало відомо, що Леся Нікітюк розлютилася через злите листування з Юлею Вербою, ледве стримується.