Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенка, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде захопила гарячим чином гангстерки. Фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Мішель Андраде – неймовірно талановита та багатогранна особистість, яка приваблює своєю творчістю безліч шанувальників. Знаменитість намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками, тому на її сторінці в соцмережі завжди можна побачити щось цікаве.

Мішель Андраде. Фото: скрин відео

Так, цього разу Мішель Андраде захопила красою у неймовірному образі, який нагадав фанатам стиль мафіозі. Співачка позує в чорних штанах, топі та стильному капелюсі, який, напевно, і додає тієї самої "перчинки".

"Болівійська мафіозі", "У мене немає слів, маленька чарівна принцеса", - написали шанувальники у коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".