Всіми відомий боксер-легковаг Василь Ломаченко, який з початку війни себе не показував, періодично з'являється в Instagram, де за його життям стежать понад 2,1 мільйона людей.

Проте робить він це не дуже ефектно, іноді змушуючи українців відчувати через нього сором. Бо Василь продовжує шукати упокій в УПЦ... прямо не звинувачуючи росіян у катастрофі, яка почалася в нашій країні 24 лютого 2022 року.

Василь Ломаченко, фото: Instagram

Навіть коли росіяни вдарили по Білгороду-Дністровському, де він і мешкає. Він лише опублікував дату ракетної атаки та відео руйнувань. Без слів. Нині новий ролик, УПЦ, Митрополит Запорізький та Мелітопольський Лука – архієрей УПЦ. Це та людина, яка вважає однією з причин нападу на нашу країну голосування українських делегатів у ПАРЄ за резолюцію щодо захисту прав ЛГБТ-спільноти.

"Частина 1-а - вбивство - гріх", - пише Василь Ломаченко в публікації.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Але чомусь засудити вторгнення, звинуватити росіян у вбивстві мирних українців Ломаченко все ще не може. Через це, звичайно ж, користувачі зустріли його з гнівом.

"Ну прикол, 170 днів повномасштабної війни, а у Васі вата ще не вигоріла з голови", "Нічого нового, твоя позиція всім зрозуміла" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ломаченко відсвяткував 9 травня під час війни у ​​формі ЗСУ, розгнівавши українців: "Вася, лечись"

Як повідомляв "Знай.uа", Усік розкрив таємницю, куди пропав Василь Ломаченко після запису в тероборону: "На даний момент..."

Знай.ua писав, Олександр Усик зробив те, чого українці чекали довгі роки - він "повернувся": "Той, якого ми пам'ятаємо"