Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Соломія Вітвицька показала декілька фотографій у розкішному образі. Їй зробили гарний професійний макіяж та обрали неймовірну сукню-вишиванку блакитного кольору. Виглядала телеведуча дуже ефектно.

Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька

Такий вигляд змусив її воскресити спогади про мирні часи, коли вона без приводу так наряджалася і фарбувалася. А ще вона нагадала шанувальникам, що займається доброю справою вже тривалий час і навіть будучи волонтером, можна виглядати так чарівно.

"Дівчина. Усмішка. Вишиванка. Як у давні мирні часи😉 Волонтерити можна і красивою 😘😍" - написала Вітвіцька.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

На цей раз артистці не вдалося ухилитися від численних компліментів. Шанувальники розхвалили її за надану Україні допомогу та високо оцінили патріотичний образ.

Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/

Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/

Раніше ми писали про те, що зірка "1+1" Соломія Вітвицька об'єдналася з Настею Приходькою заради спільної мети: "Згадую п'ятницю"

Як повідомляв Знай.ua, Соломія Вітвіцька похіхікала з Оленою Зеленською, немов із подружкою, ще й цікаві подробиці випитала: "Відмінна робота"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "1+1" Соломія Вітвицька показала, як доводиться працювати, "з сумом радість обнялася": "На емоціях"