Співачка Валерія (Алла Перфілова) стала однією з тих, хто мовчазно підтримав режим путіна, а отже, і війну, яку розпочала росія на території України.

Так само вчинив і її чоловік Йосип Пригожин, який навіть засуджує тих, хто підтримує нашу країну. Наприклад, нещодавно латвійська співачка Лайма Вайкуле вийшла на сцену з прапором України, а Пригожин назвав це свинством.

Йосип Пригожин та Валерія, скріншот: Instagram

Але доля підкинула частку випробування до родини Валерії, адже артистка повторно захворіла на коронавірус. Наслідки були такими важкими, що артистка втратила свій робочий інструмент - голос. Хоча хвороба начебто і проходила у легкій формі.

"Я не можу зовсім співати, у мене закладено все в грудях, під фонограму не вмію, живцем зовсім не виходить. Неможливо", - поділилася співачка в соцмережах.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Путінська співачка Валерія. Фото: скриншот Youtube

Більше того, тепер співачка Валерія змушена скасовувати свої концерти через хворобу, на який термін невідомо.

Проте шанувальники артистки лише обсміяли зірку:

"Ніколи не подобалася", "А у неї був голос?", "Це типу вона хоче підкреслити що співає без фонограми?", "Що стосується Валерії! Нісенітниця, що вона не співає під фанеру. Просто вирішила зробити паузу, щоб на 2 стільцях всидіти!", "Зате публічно демонструвала, як вона робить щеплення", "Бумеранг ніхто не скасовував", "Це покарання за підтримку війни в Україні"...

Нагадаємо, що після "патріарха" Кирила зорати сцену носом удостоїлася путінська співачка Валерія - тягне ближче до землі.

Раніше ми повідомляли, що Валерія показала свою маму-красуню за святковим столом: Йосипу Пригожину пощастило з тещею.