Трансферна сага нападаючого «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду отримає новий поворот після того, як він заявив, що розповість правду в інтерв'ю найближчими тижнями.

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

Нападник «Манчестер Юнайтед» був предметом постійних спекуляцій навколо його майбутнього протягом літа після того, як клуб не потрапив до кваліфікації Ліги чемпіонів. Не зумівши забезпечити звільнення з клубу перед початком нового сезону, він повернувся до тренувань і з того часу брав участь у невдалому початку кампанії «Юнайтед».

Однак тепер він відповів на повідомлення про свою складну ситуацію в клубі та заявив, що розкриє правду у найближчі тижні.

Роналду у вівторок увечері написав у соцмережі: «Вони знають правду, коли візьмуть інтерв'ю за кілька тижнів. ЗМІ брешуть. У мене є блокнот, і за останні кілька місяців із 100 новин, які я зробив, лише п'ять були правильними. Уявіть, як це. Тримайтеся цієї поради».

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

Після шостого місця, що розчаровує, «Юнайтед» у минулому сезоні Роналду незабаром був пов'язаний з відходом з «Олд Траффорд» менш ніж через рік після повернення в клуб.

Повідомлялося, що його агент пропонував свої послуги безлічі європейських клубів, щоб забезпечити футбол Роналду в Лізі чемпіонів, включаючи такі, як "Челсі" та "Баварія".

Згідно з заявою клубу, Роналду також запізнився із поверненням на передсезонню та пропустив клубний тур.

Пізніше він повернувся до тренувань трохи більше ніж за тиждень до нового сезону і відіграв лише 45 хвилин у фінальному передсезонному товариському матчі «червоних дияволів» вдома з Райо Вальєкано.

Через відсутність передсезонної підготовки Ерік тен Хаг вирішив залишити п'ятиразового володаря «Золотого м'яча» на лаві запасних на матч, що відкриває сезон проти «Брайтон енд Хоув Альбіон», який «Юнайтед» програв з рахунком 2:1.

Як раніше повідомляв портал "Знай", президент "Реал Мадрида" Флорентіно Перес жорстко висміяв Кріштіану Роналду.