Відома українська співачка Аліна Гросу стала жертвою шахраїв та терміново попередила про небезпеку шанувальників. Цим знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу має багатотисячну армію шанувальників та періодично підігріває інтерес до своєї персони новими яскравими знімками та відео з особистого життя та професійної діяльності. Після початку повномасштабної війни зірка стала рідше робити публікації, але все ж таки залишається на зв'язку з фанатами.

Аліна Гросу. Фото: скрін YouTube

Так, цього разу Аліна Гросу розповіла, що стала жертвою шахраїв та попередила українців, які також могли постраждати. Зірка показала, що якісь невідомі особи створили в instagram сторінку, встановивши її фото як аватар. Співачка зазначила, що жодного відношення до цього профілю не має, а значить це все витівки аферистів.

Гросу попередила українців. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Я, звичайно, "люблю радувати людей", але ця сторінка - фейк, не ведіться", - повідомила виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоби була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Ліза Василенко з серіалу "Школа" після вибачень перед українцями похвалилася стрункою фігурою в Іспанії: "Приїжджай до нас на Закарпаття".