Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач повеселив шанувальників кумедним роликом, у якому показав, як часом батьки готують дітей до школи. Відео він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Юрій Ткач - один із головних ворогів депресії та зневіри, які можуть виникати в українців. Гуморист регулярно радує кумедними роликами, на яких постає в різних амплуа і максимально піднімає настрій шанувальникам.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

На цей раз Юрій Ткач з'явився перед шанувальниками в образі дбайливого батька, яким є і поза образом. Втім, дружина та дочка на відео – актори. Гуморист показав, як може проходити підготовка дитини до школи, коли батьки все літо волонтерували.

"Коротше кажучи, готую дитину до школи...", - підписав відео Юрій Ткач.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Українці оцінили нову роботу гумориста та пожартували, що він готує до навчання не ту дитину.

"Ви не ту дитину готуєте до школи", "Дуже круто. Дякую за хвилинку сміху в такий час", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" показав, де опиниться росія після перемоги України: "Пророцтво".

Також наш портал інформував, дочка зірки "Квартал 95" Олени Кравець засвітила струнку талію та патріотичне татуювання: реакції мами анітрохи не боїться.

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" Олександр Пікалов поганяв м'яч з дітлахами з Маріуполя, оточивши їх батьківською турботою: "Посмішки та сяючі очі..."