Американський актор Кевін Сорбо закликав не допомагати Україні грошима.

Серед небагатьох продажних шкур, з'явився ще один, такий собі "Геракл", актор, який зіграв головну роль у серіалі "Дивовижні мандри Геракла". У своєму твіті він закликав не надсилати Україні гроші.

Скрин повідомлення

"Перестаньте відправляти гроші в Україну", - написав сорбо, та отримав за свій твіт закиди у продажності та негідній поведінці. Люди з усіх куточків світу порадили йому так не робити.

" Приєднуватися до російських клептократів – це не те, що потрібно do. Або що з цього для вас?", "Перестаньте дивитися щось із Кевіном Сорбо. Я впевнений, що Росія може подивитися його фільми зі Стівеном Сігалом", " Коли ти забутий всім світом актор-невдаха і вирішив нагади про себе, але тільки ще більше обісрався", "Не знав, що цей хлопець взагалі існував. Хто наступний? T-Rex з Парку Юрського періоду? Хороший русський? - коментують у твітері.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Скрин коментарів

Скрин коментарів

Попри думку "геніального актора", якому імовірно заплатили за публічний "вис*р" і не погані гроші, у Білому Домі продовжують надсилати допомогу Україні. Про черговий пакет допомоги оголосили нещодавно, сума складатиме 775 мільйонів доларів.

Нагадаємо, ми писали, що новий акторський склад "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" ввів фанатів у ступор.

Як повідомляв "Знай.ua" НАТО може відправити війська до України: експерт озвучив умови.

Також "Знай.ua" інформував, що москвичі продовжують вірити путіну та Міноборони, а потім дивуються "чому українці вважають ворогами росію".