У ніч проти 21 серпня 2022 року 35-річний, непереможений, український боксер Олександр Усик зумів вдруге перемогти британця Ентоні Джошуа, який кілька років тому здолав Володимира Кличка.

Він виступає у першій важкій та важкій вагових категоріях, будучи абсолютним чемпіоном світу та власником поясів версій WBA super, WBO, IBF та IBO. Більше того, є деяка інформація, що вже йде підготовка до бою Олександра Усика проти Тайсона Ф'юрі, але зараз не про це.

Олександр Усик, фото: Instagram

Наразі Олександр може перебувати в США, хоча локація невідома, він її не надав. Видно лише те, що за ним знаходяться пальми. Він у кашкеті, у білій футболці, з українським прапором, записав відеозвернення до наших громадян.

"Нація не підкорених розпочала свою історію вже багато років тому, борючись за свободу. Вони кажуть, що це неможливо. Ми не віримо цим словам. Небесам ми віримо, Слава Україні", - пише Олександр Усик.

Популярні новини зараз

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Він остаточно перейшов українською мовою, на відміну від свого "друга" Василя Ломаченка.

Олександр Усик, фото: Instagram

"Наш Чемпіон! Наша Гордість! Дякую за позицію та підтримку України", "Добре сказав земля", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українці "зловили" Олександра Усика на питанні про "малорос" Ломаченко: "Хіба друзі?"

Як повідомляв "Знай.uа", Василь Ломаченко "змився" у США після перемоги Усика, але "вата" з нього немає: "Всі всі зрозуміли у 2014"

Знай.ua писав, бій Олександра Усика з "ворогом" Кличко Ф'юрі може відбутися вже цього року: просять 500 млн