Співачка Тіна Кароль неймовірна популярна у всьому світі, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони підписників. Зараз співачка активно підтримує рідну країну на благодійних концертах та практично безперервно подорожує світом заради допомоги

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

А нещодавно співачка повернулась, щоб виступити з нагоди дня незалежності України. Спочатку співачку випадково зустріли у Волинській області, подія сталася 23 серпня. Тоді Тіна зупинилася та привітала общину з прийдешнім святом.

А 24 лютого співачка публікувала відео з пекарні, на якому показала, як випікають смачні булочки та хліб ручної роботи. Відео співачка підписала так:

"Українці надзвичайні".

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

У коментарях шанувальники написали:

Які наші українці молодці! Велика Вам дяка і пошана!😍 Я пам'ятаю, як у перші дні війни у Києві не було хліба! Люди ділилися останніми шматочками а потім запрацювали частині пекарні , і ті величезні черги! Люди стояли за хлібом, не зважаючи на ракетні обстріли та ДРГ! МЕНІ ТОДІ ОДИН ХЛОПЧИНА, Почувши, ЩО Я ХОЧУ ЧОРНОГО ХЛІБА КУПИВ ЙОГО! Я ТІКАЛА З КИЄВА І УСЮ ДОРОГУ ЇЛА ТОЙ ХЛІБ, З'ЇЛА ЙОГО ДО КРИХТИ, АЛЕ ВЖЕ ДАЛЕКО Від УКРАЇНИ 🇺🇦🌻💔"

"Дуже важкою ціною дістається кожна крихта....Цінуймо💛💙"

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль надивилася на Зеленську, розставила ніжки та "вбила" суворим поглядом: така дружину президента точно образити не дасть.

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль злилася в єдиному співі з сотнями людей з усіх куточків світу: "Передавати цю зливу".