Популярна зірка "Кварталу 95" Олена Кравець має 19-річну доньку Машу, яка веде власний блог в соціальній мережі instagram.

Як розповідала Олена, донька не дуже публічна особа, тому не так часто публікує подробиці свого особистого життя. Маша має досить велике число прихильників, майже 14 тисяч.

Марія Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Маша показала маленький уривок з відео, на якому позує перед камерою у чорно-білому фільтрі у штанях та футболці, на якій написано - "Я люблю Париж". Можливо Маша виїхала за кордон, після того, як втекла від матері додому декілька місяців тому.

Марія Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

На відео Маша бавиться зі своїм волоссям, підіймаючи його догори. Дівчина досить романтична, і готова продовжувати працювати.

Маша з початку повномасштабного вторгнення перебувала за кордоном, а не так давно повернулась в країну, де, як виявляється, на неї чекав її хлопець. До речі, вона не приховує від підписників своїх почуттів до нього напряму пише у своїх публікаціях, що він красивий.

Попри відстань дочка активно спілкується з друзями та мамою за кордоном, зокрема використовують для цього соцмережі. Але після такої футболки про Париж, стає зрозуміло, що Маша може ту відправитись у це чарівне місце.

Нагадаємо, ми писали, що Олена Кравець із "Квартал 95" показала, яку "лялечку" з її дочки Маші зробила Марта Адамчук.

Як повідомляв "Знай.ua" донька Олени Кравець із "Квартал 95" більше не згадує про мамині чоботи та перетворилась на пацанку.

Також "Знай.ua" інформував, що дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" Маша приголомшила Мережу новим портретом: "Око радіє".