Український співак Вадим Олійник у минулому був учасником дуету "ДіО.фільми" з Вовою Дантесом. У такому складі артисти навіть здобули перемогу на "Фабриці Зірок - 2", проте розпалися у 2015 році. Зараз він займається сольною кар'єрою, активно розвиває акаунт у соцмережі Instagram і має близько 70 тисяч підписників.

Вадим Олійник порадував слухачів новою зворушливою піснею про кохання під назвою "Половина". У тексті не згадується війна, хоч зараз практично всі зірки присвячують треки саме трагічним подіям в Україні.

Вадим Олійник, кадр із кліпу "Половина"

"Пісня, як лірична сповідь справжньому коханню, яке пішло, але болісно не дає себе забути... Чуттєва любовна історія, яка так палко знайома кожному з нас, цей солодкий присмак ніжних почуттів, які довго зберігаються у серці та не проходять холодним "прощавай", - прокоментував прем'єру Вадим.

Співак повідомив, що надихнувся мрійливими людьми та опалим листям, а мелодія треку прийшла в його голову рік тому, восени. Також він зізнався, що тексти пише не сам, йому допомагає команда професіоналів.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

"Мене часто запитують, чи сам я пишу свої пісні. Звичайно ж ні. Саме ці талановиті люди допомогають мені творити, і ця пісня не стала винятком", - написав Олійник.

Раніше ми писали про те, що ексколега Дантеса Вадим Олійник повідомив про велике горе: "З дитинства боявся..."

Як повідомляв Знай.ua, Олійник похвалився гарячим тілом перед зустріччю з Пивоваровим та Казаніним з "Кварталу 95": "Вибачте, це не самолюбування"

Також портал Знай.ua писав, що Вадим Олійник вирвався на відпочинок і похвалився дивовижними краєвидами: "Вперше бачу море"