Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної та "Арсеналу" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму акаунті в соцмережі Instagram. За дівчиною слідкує понад 590 тисяч людей.

Влада Седан та Олександр Зінченко стали батьками чудової дівчинки Єви у серпні 2021 року. З того часу зірки регулярно показують крихітку шанувальникам, а росте вона у них справжньою красунею. На цей раз молода мама розмістила фото з Євою, зроблені у мальовничому місці Лондона.

Скріншот з Instagram, Влада Седан

Журналістка намагається обирати для Єви ніжні та дівочі образи, але й сама не відстає, часто одягається у все рожеве. Як, наприклад, на цих знімках.

Влада вважала за краще ніяк не підписувати публікацію і залишила тільки одне серце, висловлюючи безмежну любов до маленької доньки. А от шанувальники були щедрі на компліменти, адресували мамі та дитині багато приємних слів.

Популярні новини зараз

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою

Показати ще

Дружина телеведучого Григорія Решетника та Олександр Зінченко теж захопилися зворушливими кадрами.

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Раніше ми писали про те, що Влада Седан поскаржилася на те, що Зінченко зробив із доньки футболіста Філа Фодена: "Звичайно, справа рук..."

Як повідомляв Знай.ua, Влада Седан показала тих, хто від футболу першим пішов захищати Україну, але не Зінченко: "Як болить"

Також портал Знай.ua писав, що Влада Седан розповіла, як донька Єва у свій 1 рік виховує їх із Зінченком: "Тримаю на руках і не розумію, що робити"