Марта Федіна – має найбільше титулів серед українок у артистичному плаванні. В 20 років дівчина заробила 15 нагород, 11 з яких золоті.

Для жіночого глянцю Vogue UA спортсменка розповіла про перемогу в Олімпіаді у Токіо та про свої нагороди, які присвячує Україні.

Марта Федіна. Фото: instagram.com/Marta_Fedina/

Спортсменка родом з Донецька, та після окупації їй прийшлось їхати до Харкова. З початком повномасштабної війни дівчина переїхала до Києва, та продовжує тренуватися та працювати заради України.

Минулого року Марта завоювала бронзу на Олімпіаді в Токіо у складі дуету. Таку нагороду Україна отримала вперше за історію.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Після повномасштабного вторгнення 24 лютого, Марта з Харкова перебралася до Італії. ТАм дівчина готувалася до нових перемог, та сумувала за рідною домівкою.

У 20-річних спортсменок зазвичай багато мрій, але наразі у Марти мрія одна – щоб Україна перемогла.

Щоб усі родичі, друзі жили повним життям. Нічого не боялися, ані сирен, ані літаків. Коли моя мама приїхала до Будапешту, щоразу, як бачила літаки в небі – здригалася. Я хочу, щоб ми знову могли насолоджуватися життям. Це моє найпалкіше бажання - заявила дівчина.

Марта Федіна. Фото: instagram.com/Marta_Fedina/

Демонструючи свої нагороди дівчина підкреслює, що всі ці перемоги задля України:

Це все для тебе наша рідна Земле! Горда нести звання Українця! Слава Всім нашим Захисникам і Захісницям! Знаю, що найголовніша Перемога вже поруч

Нагадаємо, ми писали, що ведуча "Ревізора" Юлія Панкова прикинулася спортсменкою, втікши від війни до Європи.

Як повідомляв "Знай.ua" колишня Узєлкова Марина Боржемська натякнула на кардинальні зміни у житті: "Іноді треба прислухатися до думок".

Також "Знай.ua" інформував, що чемпіонка Марина Бех-Романчук злетіла над біговою доріжкою перетворившись на один потужний нерв