Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна прокинулася о 5-й ранку і зробила те, чого в жодному разі не можна робити.

Це пов'язано виключно з соціальними мережами... як виявилося, вона натрапила на опитування щодо того, що наших жінок бісить у сьогоднішньому Instagram найбільше.

Єфросиніна та Полякова, скріншот з відео

Наприклад, немає варіантів відповідей, такі як - неперевірений контент і благодійні збори коштів, і навіть тема спекуляцій допомогою і коментарі рашистів. Усі відповіді поділяються на дві частини. Перше місце займає ненависть та агресія (Instagram-правосуддя, хейт з мовного питання, коли розводять "зраду", напади один на одного та інше)

Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Що бісить ще 50% людей? Перерахували все! Життя, люди, які мовчать, 100500 Stories, новини про війну, реклама, дорогі ресторани та подорожі, алкоголь, думки", - пише Лера Бородіна.

Жінка радить відписуватися від усього, що бісить. І це мінімальне, що ви можете зробити у цій ситуації. Важливо працювати над собою в парі з психологом, не втратити себе до того моменту, поки не настане перемога.

Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала тих, хто нарівні з путіним несе відповідальність за геноцид українців: "Заплющував очі на вбивства"

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Єфросиніна закликає не забувати про українських діток, що потребують: "Погляньте на ці особи!"

Знай.ua писав, Маша Єфросиніна та Оля Полякова "на Байкатарі" довели, що теж грішать, як і багато українців: "Завжди буде не так"