Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська стала амбасадором благодійного фонду по відновленню Ірпеня, який зруйнували окупанти. Артистка зізналася, що таке рішення далося їй нелегко, бо ті зірки, які брали на себе таку роль, трохи розчарували її.

Скріншот із Instagram, Оля Цибульська

"Балакуча голова, що пише сторіс, та не бере прямої участі в процесі і не відповідає своєю репутацією. Я не хотіла так. Якщо я щось роблю - я в процесі і я кладу своє ім’я за чесність і прозорість", - пояснила Цибульська.

Також Ірпінь став особистою трагедією для родини співачки, адже там мешкали її батьки. Солдати рф знищили їхню квартиру вщент, але рідні Олі ще мріють туди повернутися. Артистка запевнила, що допомагатиме вона не через ремонтне питання, а тому що любить місто і хоче допомогти землякам.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"І попри щиру любов до цього міста і безмірну до батьків - я прийняла це запрошення НЕ для того, щоб "порішати" їм ремонт квартири. Я знаю, що цим будуть спекулювати і спекулюють вже. Тому одразу відкрито повідомляю: ніхто не буде ставити їх будинок в пріоритет, бо в місті є більш критичні точки роботи", - заявила зірка.

Раніше ми писали про те, що найспівочіша українська "киця" Оля Цибульська розкрила своє покликання: "ЗСУ — неймовірна сила"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська згадала, як із Горбуновим та Павликом виконували важливу місію: "Кланяюся до землі"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська заговорила про проблеми та захотіла знову повернутися у шкільні роки: "Так штормить"