Знаменитий російський гуморист і шоумен Максим Галкін згадав, як найвищі сили підштовхнули його до доленосного рішення, яке зробило з нього того, хто він є. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін зазначив, що у нього дуже активне життя і він довго не бачить дружину та дітей, але він дуже радий, що займається улюбленою справою та бачить країни, в яких міг ніколи і не побувати.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube

"От у мене друг спитав, чи не втомлююся я від тієї кількості переїздів, гастролей, перельотів, різних міст. І я вкотре подумав, що взагалі від цього не втомлююся, бо таки займаюся улюбленою справою. І я завжди дякую Богу, що я маю таку можливість подорожувати по всьому світу, бачити міста", - поділився артист.

Максим Галкін зазначив, що задоволений життям та зазначив, що свого часу йому якісь вищі сили "дали поштовх" і дозволили стати тим, ким він є зараз.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Я вдячний глядачам і вдячний Богу, за те що у мене є така можливість. Що колись мені якось натякнули зверху, що я можу цим займатися і я став розвивати це в собі", - розповів Максим Галкін.

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Лобода підтримала Аллу Пугачову, яка назвала росіян рабами путіна: "Ідеально сказано".

Також наш портал інформував, Алла Пугачова попросила включити її до чорного списку Росії разом з Максимом Галкіним, від такого плювка у путіна захлинулися.

Крім того, ми писали, Максим Галкін після звинувачень на росії "показав" середній палець путінському режиму: "Престижний статус".