Український гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко пролив світло на інцидент з кримським мостом. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

У тимчасово окупованому Криму стався інцидент, на який сподівалися всі українці і не очікували у Кремлі. Кримський міст було підірвано. Попередньо вибухнув вантажний автомобіль, що їхав на півострів з Росії. Інших деталей поки що невідомо.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Поки що українці намагаються знайти пояснення тому, що сталося і роблять мем, Влад Шевченко запропонував свою версію. Так, гуморист показав постановочний діалог Володимира Зеленського та Валерія Залужного, в якому проливається світло на інцидент.

Реакція українців не змусила довго чекати.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Це супер! Недарма сьогодні вранці інтерв'ю Буданова слухав", ""Коламбія пікчерс" відпочиває", "Ні, ну як так можна? Тільки те, що виставляє Влад!", "Дивлюся начебто всі вони і знімаються. Так реалістично", "Супер. Ось як одна людина може це все так обіграти", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що спонукало Ілона Маска на скандальні твіти: "За хвилину до".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Олександр Теренчук пожартував про долю окупантів після вступу Олега Ляшка до ЗСУ: "Відступають задки".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" перетворилася на маленьку фурію - до школи готова: "Хлопці, тримайтеся".