Співак та екстрасенс, переможець "Битви Екстрасенсів" Макс Гордєєв закликав українців до спільної молитви, щоб створити Купол над Україною.

На своїй сторінці в Instagram Макс Гордєєв запропонував українцям лють до росіян перетворити на свою силу. Він звернувся до українців після того, як Київ обстріляли з ракет по громадській інфраструктурі.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Ви ненавидите їх? Перетворюємо свою лють на силу. Сьогодні збираємо та робимо потужну практику УСІ! Подробиці в сторіс, зараз ми як ніколи сильні! Захищаємо нашу Землю! - написав Гордєєв.

Він розмістив текст молитви, до якої пропонує долучитися якомога більшій кількості людей.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Він попросив, щоб люди розсилали молитву та промовляли її, вона реально допомагає, та створює енергетичний купол над Україною.

У коментарях до допису українці написали вдяку екстрасенсові за молитву, яка може допомогти врятувати нашу країну від ворога.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

"Приєднуюсь, обов'язково! Дуже хочу, щоб всі українці приєднали свою силу до вашої і ми змогли зупинити ворога!"", "Смерть цих падлюк не за горами", "Я приєднуюсь . Треба щось робити з тією наволоччю", - написали у коментарях.

Макс Гордєєв, коментарі. Фото: instagram.com/maxgord/

Нагадаємо, ми писали, що екстрасенс Гордєєв розкрив диявольський план путіна - пробудити антихриста.

Як повідомляв "Знай.ua" екстрасенс Макс Гордєєв попередив про можливість повторного наступу окупантів на Харків: "Тримайтеся"

Також "Знай.ua" інформував, що Макс Гордєєв втомився від пророцтв і попрощався з кар'єрою екстрасенса: "Все, звільняюся".