Російський гуморист та актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт у Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями. А зараз він ще підтримує Україну, засуджуючи війну та владу, яка її розв'язала.

Максим Галкін розмістив відео з чергового концерту, який пройшов у рамках туру Іспанією. У концертному залі зібралося дуже багато людей і видно, наскільки вони були раді зустрічі з артистом.

Максим Галкін, скріншот із відео

Чоловік Пугачової зізнався, що у дні, коли всю Україну безжально обстрілювали російські окупанти, він відчував тривогу та великий страх. Шанувальники після концерту зізнаються Галкіну, що його виступи мають психотерапевтичний ефект, гумор та слово допомагають їм жити та сподіватися.

"У ці дні, коли щоранку починається зі страху відкривати стрічку новин, коли тривога і жах ніби назавжди оселилися в серці кожної нормальної небайдужої людини, я все частіше зустрічаюся з відгуками після концерту, що мої виступи мають для глядача психотерапевтичний ефект, коли гумор і слово допомагають жити і сподіватися 🙏🏻 Дай Боже, щоб було так", - написав Галкін.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Також гуморист не перестає нагадувати, що він визнаний Мін'юстом росії іноагентом, але його анітрохи не бентежить таке "звання".

Раніше ми писали про те, що після "повстання Пугачової", на зірку обрушився шквал хейту від пропагандистів: реакція піскова, соловйова, шукшина

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Вдячний Богу"

Також портал Знай.ua писав, що Пугачова та популярні блогери виїхали з Росії після того, які інші країни закликали виїхати своїх громадян: засікли в аеропортах