У Збройних Силах України служить Лілія Занько – чемпіонка світу та Європи з армрестлінгу, яка до війни працювала тренером у дитячо-юнацькій школі.

Зараз вона проводить заняття для військовослужбовців, наголосивши виключно на вправах для м'язів руки і спини. Тренування проходять близько трьох разів на тиждень.

Лілія Занько, скріншот: Youtube

"Після вбрання чи виїзду відпочили всі – і дзвонять, кажуть: збираємося на такий час. І ми йдемо в цей спортзал, тренуємося, отримуємо задоволення фізичне та моральне, відволікаємось", - розповідала вона тоді, приєднавшись до лав ЗСУ з 27 лютого 2022 року.

А зараз, як виявилось, старший солдат Лілія Занько знову стала чемпіонкою світу з армрестлінгу, п'ятиразово. Чемпіонат проходив у турецькому місті Кемер. І, звичайно ж, не могла підвести українців, ставши найкращою серед ветеранів на праву та ліву руку, легко розібравшись із суперницею у фіналі.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Лілія Занько, фото: Telegram

На відео знято момент від початку і до кінця. Жінки дивляться одна на одну. Суперниця з Індії посміхається дивлячись на Лілію. Наша красуня також ділиться позитивними емоціями у відповідь і здається, що вона зовсім не напружується. Що зрештою і призводить до перемоги.

Нагадаємо, Олександр Усик знайшов нового друга в США, забувши про Василя Ломаченка: "Для мене честь"

Як повідомляв "Знай.ua", Василь Ломаченко, перемігши схопився за прапор України, але забув про війну: "Тобі не соромно?"

Знай.ua писав, неймовірна Дар'я Білодід обдурила українців, натякнувши на оголену: "Виглядає так ..."