Ексдружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями у Instagram.

Нещодавно вона розповідала про вирішення такої проблеми, як "аб'юз" - фізичне та психологічне насильство. У кількох частинах. Наразі жінка відповіла на запитання – як харчуватися протягом холодної пори року, щоб не переїдати та не набрати зайві кілограми до літнього сезону.

Марина Боржемська, фото: Instagram

"З настанням холодів бути бадьорим і їсти виключно здорову їжу стає складніше. Але напрацьовувати хороші звички – цілком реально. Більше зелені та овочів, корисних жирів, води, прянощів, що зігрівають", - пише Марина Боржемська в публікації.

За її словами, на сніданок завжди можна приготувати якісь тости із цільнозернового хліба, на обід – овочевий крем-суп, різотто. Також можна вживати горіхи до ранкових каш, які легко варяться на воді чи молоці.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Марина Боржемська, фото: Instagram

Також Марина додала, що дуже важливо пити воду. Її не замінить чай, кава, смузі чи сік. А імбир, гвоздика, кориця, кардамон - мають корисні властивості і їх завжди можна додати до риби, оладок...

Але найголовніше - прогулянка після будь-якого прийому їжі або перегляду фільму.

Нагадаємо, "Я ж лінива...": експрес-тренування Марини Боржемської, кілька місяців і ви нова людина

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Боржемська допомогла українцям прибрати зайве без стресу та шкоди: мінус 15 кг за три тижні.

Знай.ua писав, ексдружина Узєлкова Боржемська розповіла, як врятуватися від насильства: "Я сказала собі"