Українська співачка та актриса Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram.

Журналісти популярного шоу "Життя відомих людей" дізналися, чому дочка відомої співачки Маша була відсутня на головному концерті "Королеви ночі".

Оля і Маша Полякови, фото з Instagram

Відомо, що 17-річна дочка підтримує зіркову маму практично на кожному концерті, але на минулорічний гучний захід Олі Полякової у Палаці спорту все ж таки не з'явилася. Співачка розповіла причину Володимиру Дантесу, який виступив ведучим у шоу.

За інформацією, молода дівчина перенесла операцію, подробиці якої замовчуються, тому їй довелося підтримувати кохану маму здалеку.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Варто зазначити, що сама Маша Полякова також активно розвиває свої творчі здібності. Минулого року відбувся перший концерт її гурту "Шви", який кинув усю публіку в невеликий шок через лайливі слова. Але мама Оля вправно виправдала свою улюблену дочку і згадала, що російський співак Моргенштерн співає не найкращі тексти.

Маша Полякова, фото з Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова перетворилася на Роксолану, щоб потім просити "гроші": "Обов'язково".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова показала, як у перервах між танцями з Єжовим оточила теплом біженців: "Всі наші діти повернуться".

Також стало відомо, що Маша Полякова поскаржилася на нюанси самостійного життя в Лондоні: готова "продати душу" за їжу .