Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача любить радувати свою аудиторію свіжими публікаціями.

Також Вікторія часто ділиться подробицями їхнього веселого сімейного життя. За нею в соцмережі Instagram слідкує близько 290 тисяч людей.

Юрій Ткач із дружиною. Фото: скрін youtube

Вікторія Ткач переживає за долю України та допомагає землякам не менше за свого зіркового чоловіка. Разом з ним вона зустрілася з відважними воїнами, які ризикують життям і борються за свободу всього народу. Артисти передавали їм гуманітарну допомогу.

"Ми стояли у трохи зруйнованому приміщені, в очікуванні на зустріч саме з ними… З нашими воїнами, які заходили і заходили… І з кожним наступним воїном, в нас зростало відчуття такооооої сили силенної!!!💪🏻 Мужність та незламність тече по їх венах!!! - зізналася Вікторія.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Більше того, дружина артиста повідомила, що саме ці бійці звільняли Харківську область від російської нечисті, і вона навіть уявити не може, що вони бачили і пережили.

"Ми знаємо заради чого і заради кого", - сказав їх командир! А ми всі, перебуваючи в тилу, маємо завжди пам’ятати "якою ціною"!!! І не маємо права про це забувати!!! Відчуття ПЕРЕМОГИ поряд з вами зростає максимально!!! Дякую Вам, наші воїни 🙏🏻" - написала Ткач.

Раніше ми писали про те, що Вікторія Ткач показала, який вигляд у Юри з "Квартал 95" зверху: "Душеньку відкрили"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" побачила в небі те, що наближає перемогу України: "З кожним наступним..."

Також портал Знай.ua писав, що дружина та донька Юрія Ткача з "Квартал 95" втекли від сирен у мальовничі гори: "Великі Карпати"