Талановита співачка та актриса, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила красою у неймовірному вбранні та дуже вразила колегу по сцені Віру Кекелію. Казковий образ актриса продемонструвала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук - дуже талановита актриса та співачка, яка змогла закохати у себе безліч українців. Зірка часто радує їх новими фотографіями на своїй сторінці, показуючи моменти зі свого життя, зокрема вона нерідко постає перед фанатами в різних вишуканих образах.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук прикувала до себе погляди, з'явившись на публіці в пишній сукні, що нагадує вбрання якоїсь принцеси чи королеви. Актриса зазначила, що у такому образі вона відвідала благодійний захід.

Шанувальники буквально ахнули від захоплення, у тому числі під враженням залишилася колега актриси по "Жіночому кварталі" Віра Кекелія.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Хана, як красиво", "Люблю", "Красиво", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" поскаржилася, що всі пускатимуть слини на її тіло у формі: "Люблю, щоб висіло".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" показала небайдужого їй красеня і благала про допомогу: "Розрив серця".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Олександра Пікалова з "Квартал 95" показала, що українцям не страшна непроглядна темрява та холод: "Нас гріють емоції".