Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Вреям и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним.

Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Надя Дорофєєва взяла участь у фінському шоу "Пісня мого життя", а зйомки відбулися у місті Гельсінкі. Вона розкрила мало подробиць, але поділилася яскравим відеороликом, де виходить на сцену до ведучих, фотографується з фанатами. Ще на шоу була Катя Осадча, Тарас Тополя та інші українські зірки.

Також вона повідомила, що те, що сталося на шоу, дуже вразило її.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Нещодавно я була у Гельсінкі, де знялася у найпопулярнішому шоу країни. Не думала, що воно мене зможе так зачепити. А все тому, що всі історії справжні та прожиті", - написала Дорофєєва.

Зірка там зачаровувала глядачів своєю піснею на підтримку України. Епізод шоу з нею можна буде переглянути на телеканалі ТЕТ.

Раніше ми писали про те, що Даша Кацуріна міцно заснула у незручний момент, коли Дантес хотів отримати бажане: "Дуже важливо"

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Дантес робить це раз на рік, після розлучення з Дорофєєвою мрія не здійсниться: "Проти всього, що модно"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва поскаржилася на дводенну відсутність світла і нарвалася на критику від українців: "Генератор ви собі дозволити можете"