20 листопада 2022 року розпочався Чемпіонат Світу-2022 у Катарі, який був перенесений з літнього сезону на зимовий через погодні умови на Близькому Сході.

25 листопада, у п'ятницю, розпочався другий тур у ході групового етапу. Однак ми обговоримо те, що сталося у неділю, 27 числа. Бо ввечері проходив найпотужніший поєдинок між Німеччиною та Іспанією... він закінчився з рахунком 1:1. Забили Альваро Мората та Ніклас Фюллькруг. Проте цікаве та скандальне сталося на трибунах. Бо FIFA – жертви російської пропаганди. Про цю історію написав колишній зірковий футболіст України Роман Зозуля.

Іспанські вболівальники з прапором України, фото: Facebook

"Іспанські вболівальники розгорнули великий прапор України із символікою нашого героїчного полку "АЗОВ".За кілька хвилин з'явилися представники FIFA і вилучили прапор за те, що він порушує якісь там стандарти в їхніх головах і нібито заборонено", - пише чоловік у Facebook.

І все це у той час, як увесь світ спостерігав за героїчним протистоянням наших військовослужбовців у Маріуполі проти окупантів. Усі знають, хто є країною-терористом, а чиї військові – злочинцями. Однак FIFA живуть у настільки далекому світі, що нічого не бачать і чути не хочуть.
Роман Зозуля побажав, щоб Українська асоціація футболу розібралася у цій ситуації, а ті, хто заборонили наш прапор на трибунах, вибачилися та вивчили історію питання.

Нагадаємо, скандал на ЧС-2022 у матчі Англія-Іран: британських уболівальників розділили та принизили катарські охоронці

Як повідомляв "Знай.uа", Чемпіонат Світу-2022 у Катарі: сенсації та гучні поразки Німеччини та Мессі у першому турі

Знай.ua писав, фіналісти ЧС-2022: "живий Нострадамус" назвав збірні, які зможуть взяти кубок і попередив про падіння літаків