Легенда Бразилії Пеле проведе Різдво у лікарні через загострення раку товстої кишки.

Лікарня Альберта Ейнштейна у Сан-Паулу, де лікується 82-річний чоловік, опублікувала 21 грудня оновлену інформацію про його здоров'я.

Їх заява гласила: "Едсон Арантес ду Насіменту, госпіталізований з 29 листопада для переоцінки хіміотерапевтичного лікування пухлини товстої кишки і лікування респіраторної інфекції, демонструє прогресування онкологічного захворювання і вимагає більшої обережності, пов'язаної з нирковою та серцевою дисфункцією. відходом медичної бригади".

Пеле. Фото: Instagram

Триразовий переможець чемпіонату світу з футболу Пеле бореться з раком з вересня 2021 року і відтоді регулярно потрапляв до лікарні.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Його донька, 55-річна Келі Насіменто, закликала фанатів молитися за нього в пості в Instagram. Вона написала: "Ваша любов до нього, ваші історії та ваші молитви - ВЕЛИЧЕЗНА втіха, тому що ми знаємо, що ми не самотні. Давайте перетворимо цю кімнату на самбадрому (жарт), давайте навіть приготуємо кайпіріньї (не жарт!!)".

Минулого місяця Пеле знову госпіталізували для лікування респіраторної інфекції, яка посилилася Covid-19. З'явилися повідомлення про те, що його перевели на паліативну допомогу наприкінці життя після того, як його тіло перестало реагувати на хіміотерапію. Однак Келі та її сестра Флавія швидко спростували ці твердження, заявивши, що він "не готовий прощатися".

Пеле у лікарні, фото: iamkelynascimento/Instagram

Але, схоже, зараз його стан погіршився, і в найближчому майбутньому він не залишить лікарню. Він залишився у гарному настрої та стежив за чемпіонатом світу в Катарі.

Подивившись фінал зі свого лікарняного ліжка, легендарний форвард вирушив до Instagram, щоб привітати зірок Аргентини та Франції Ліонеля Мессі та Кіліана Мбаппе.

Нагадаємо, що Аргентина з Мессі перемогли Францію на Чемпіонаті світу-2022: перший кубок для легенди.

Раніше ми повідомляли, що FIFA відмовили Зеленському виступити перед фіналом ЧС-2022: "Ми нікого не..."