Популярна вже кілька десятиліть співачка Катя Бужинська, піснями якої у ці святкові дні просто заслуховуються тисячі українців, продовжує частенько дивувати своїх відданих шанувальників.

Зірка дуже сумує за своїми минулими сценічними вбраннями, проте цього разу Каті вдалося знайти у себе на сторінці в соцмережі Instagram крутий спогад.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинській у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

У новій історії можна побачити кадри як Катя Бужинська готувалася до святкового виступу рік тому, коли потрібно було зустрічати 2022 рік.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

На відео можна побачити, як співачка акуратно носить на своїй голові цілу корону та мило позує у дзеркало, щоб зробити кадри у стилі селфі. Ще цікаво, що деякі ракурси викликали у зірки справжній подив, та так, що очі були розплющені, наче українські 5 копійок. До речі, такі "5 копійок" ніколи не вийдуть з ужитку.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно у Stories Катерина Бужинська опублікувала знімки своїх дітей. Зокрема, на фото 15-річна Олена позувала з двійнятами Дмитром та Катериною.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Цікаво, що діти артистки одягли вбрання в однаковому стилі та позували на тлі новорічної елегантно прикрашеної святкової ялинки, а поряд з ними була й зіркова мати.

Нагадаємо, "Вірю і молюся...": Катя Бужинська тихо сховалася під ялинкою, ось це "подарунок".

Раніше повідомлялося, "Фантастична гірлянда": Катя Бужинська знайшла спосіб прикрасити житло без світла, потрібен лише "кінський хвіст".

Також, "Маленькі радості...": Катя Бужинська з коханим хлопчиком підсіла на солодке.