Легенда українського року, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка поділився думками щодо якісної музики та "ватних мізків" європейців, які не можуть відрізнити Бандеру від Гітлера.

На своїй сторінці соціальної мережі Instagram Громадське радіо показало невеликий уривок інтерв'ю з Олегом Скрипкою, який поділився своїми міркуваннями з приводу культурного представлення України на світовій арені, а також тим, що багато європейців не розуміють у чому різниця між українцями та росіянами.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

У коментарях зазначено, що інтерв'ю зроблено після виступу Скрики зі своїм сином Устимом.

В одному із столичних пабів Олег Скрипка влаштував концерт разом зі своїм сином – Устимом. Ми приїхали, аби показати вам, як ці двоє працюють разом і поговорити з лідером “ВВ” на актуальні теми. Після повномасштабного вторгнення Скрипка став одним із музикантів, які влаштовували благодійні концерти за кордоном. - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У інтерв'ю Скрипка зазначив, що всі люди й не можуть розбиратися в музиці. Але мусить бути авторитетна думка, той хто скаже, це вартісна якісна музика.

Олег Скрипка. Фото: Instagram

Також він поміркував про те, що в Європі досі розповідають російську пропаганду, що Степан Бандера це другий Гітлер, або що Україна може мирно домовитися з росією, підспівуючи російській пропаганді. Він підкреслив, що Україна тисячу рок не вела загарбницькі війни. Проте таких речей "ватні" мізки не чують.

Нагадаємо, ми писали, що Олег Скрипка з "ВВ" закликав українців готуватися до Різдва, але без бажання спалити всіх ворогів: "Буде актуально".

Як повідомляв "Знай.ua" Олег Скрипка з "ВВ" не припинив робити вино під час війни, щоб напоїти їм українців після перемоги: "Буде добре".

Також "Знай.ua" інформував, Олег Скрипка з "ВВ" показав, який несподіваний сюрприз піднесла йому доля: "Особисто познайомився".