Популярні серед майбутніх тата й мами "вагітні фото" оприлюднила Каріна Тимчик, дружина футболіста київського "Динамо".

На своїй сторінці в соціальній мережі Instgaram Каріна оприлюднила цілу низку щасливих кадрів майбутніх батьків. Каріна вже на великому терміні, животик вже не вміщається в штани, які прийшлось розстебнути, щоб зробити фото.

Олександр Тимчик з дружиною Каріною. Фото: Instagram

Дівчина зі своїм чоловіком позує під різними ракурсами. Видно, що пара чекає не дочекається поповнення в родині. Щасливі обличчя, та тремтливі рухи Олександра біля своєї коханої говорять без слів, які очікування у пари від появи нового життя.

Олександр та Каріна Тимчик. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Коментатори не стримувались та побажали щастя родині, та похвалили пару за милість та ніжність, якими поділилися з своїми підписниками.

"Милота", "Такі котики", "Зовсім скоро вже", "Які гарні", " Зовсім скоро вже", "дааа, уже рахую дні", - написали у колонці коментарів.

Олександр та Каріна Тимчик, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що дружина захисника "Динамо" Тимчика красуня Каріна здивувала змінами попри війну: "Яка щаслива".

Як повідомляв "Знай.ua" засмагла й довгонога: дружина захисника Динамо Каріна Тимчик у провокативному бікіні вразила кадрами з відпочинку.

Також "Знай.ua" інформував, "Динамо" втратило перше місце перед Новим Роком: гол Буяльського не врятував від нічиї з "Зорею".