Відома українська журналістка, ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча красномовно пройшлася по російському артисту Валерію Меладзе, який виправдався за слова "Героям Слава", вимовлені на концерті в Дубаї. Свою позицію телеведуча пояснила у сторісі на сторінці в instagram.

Нещодавно на росії прогримів скандал, адже Валерій Меладзе на виступі в Дубаї пошепки відповів на гасло "Слава Україні". Втім, артист поспішив виправдатися за свої слова, не згадавши жодного слова про розв'язану російську війну та назвав росіян та українців "близькими народами". Його слова розлютили багатьох українців, зокрема Катю Осадчу.

Валерій Меладзе. Фото: YouTube

Так, телеведуча красномовно пройшлася Валерієм Меладзе, який намагається всидіти на двох стільцях починаючи з 2014 року. Вона висловила сподівання, що він більше не з'явиться на концертних майданчиках в Україні, адже його слова всі сказали про його справжню позицію.

Катя Осадчая, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Показати ще

Сподіваюся, що тема з Меладзе на концертах у Києві закрита назавжди? І всі шанувальники танців метелика перестануть розповідати, що він за нас і загалом грузинів. І, до речі, цей бравий грузин боявся давати інтерв'ю після 14 років, оскільки висловити свою підтримку Україні не міг. Але продовжував на убогій сцені без будь-яких елементів шоу збирати по кілька аншлагів поспіль, адже знаходилися українці, що нудьгували за ватною лірикою Катя Осадча

Сторіс Каті Осадчої. Фото: скрін instagram

Сторіс Каті Осадчої. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча поскаржилася на панічні атаки і зізналася, що приводить її до тями: "Чарівний пендель".

Також наш портал інформував, що Катя Осадча помітила, як кардинально змінилися бажання українців на свята: "Не спираємося на долю".

Крім того, ми писали, дружина Горбунова Катя Осадча захотіла скасувати Новий рік, але "одумалася" заради дітей: "Після обстрілів..."