Популярний український блогер, співак та творча особистість Олег Машуковський, який запам'ятався багатьом завдяки своїм епатажним образам, а також легким романтичним напруженням з Анастасією Приходько, продовжує радувати своїх передплатників у соціальних мережах.

Цього разу Олег побував у гостях у колишньої Віталія Козловського Раміни, де дав їй велике та доволі відверте інтерв'ю. Хлопець розповів про свої творчі плани, здоров'я, психічний стан, а також здивував незвичайними відповідями.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олегу Машуковському у мережі Instagram.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Справа в тому, що Олег опублікував короткий уривок із інтерв'ю зі своєю неоднозначною відповіддю на питання Раміни. Ведуча програми "Ходять чутки" запитала Олега про те, як він реагує на реакцію шанувальників. Хлопець відповів так: "Я не знаю...". Далі запанувала коротка тиха пауза. Саме цей момент найбільше сподобався Олегу Машуковському.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Пізніше блогер попросив своїх передплатників придумати підпис, і найсмішніші слова хлопець опублікував у себе. Ось, що пишуть під відео люди: "Маша запитала, що під подушкою в тебе дав огірок", "Вам американо з молоком чи без?", "Коли граєш у "мафію" і хтось питає, хто мафія", "Коли учитель наприкінці уроку запитав, яку тему ми сьогодні розбирали.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Анастасія Приходько згадала свій легендарний хіт "Мамо", пояснивши його суть: "Особливе місце".

Раніше повідомлялося, "Тільки перемога": улюбленець Приходько Олег Машуковський озвучив те, що тримають у собі мільйони українців.

Також, Анастасія Приходько зізналася, як їй усе набридло і показала толерантність українців: "Мене за***ло!".