Відомий український гуморист, імпровізатор "Improv Live Show" та актор "Жіночого кварталу" Володимир Шумко показав свою красуню дружину із симпатичним малюком на руках. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вова Шумко любить спілкуватися з шанувальниками і ділиться з ними не лише яскравими моментами з роботи, а й відкриває завісу особистого життя.

Вова Шумко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу гуморист похвалився красунею дружиною, яку не дуже часто показує публіці. На фото пара стоїть обнявшись, а на руках у коханої артиста дуже милий маленький кролик.

Поруч зі мною два кролики. З одним я почав своє життя, з другим продовжую. З першим ми бачилися дуже давно, але я впевнений, що цього року ми зустрілися непросто так. Це мій рік, наш рік, переможний рік для України! Вова Шумко

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Шанувальники захопили новий знімок гумориста і почали засипати пару компліментами.

"Ваааййй", "Я і моя двійня", "Нова зачіска дуже підходить", "Ай, ну які гарненькі! Такі класні та милі", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Шумко з Improv Live Show відкрив завісу "Квартал 95" і показав ексклюзив: "Такого немає ні в кого".

Також наш портал інформував, Юрій Ткач з "Квартал 95" відвідав воїнів ЗСУ і перейнявся силою їхнього духу: "Такий бойовий".

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дочкою та дружиною одягнули камуфляж, щоб підтримати ЗСУ: "Крок до перемоги".